Vakumlu Reçel Pişirme Makinesi ve Reçel Stok Tankları

REÇEL MAKİNELERİ

Gıda endüstrisinde olumlu faydalarından dolayı genellikle vakum altında pişirme tercih edilmektedir. Bu sistemde pişirmede belirlenen karışımdaki su düşük basınç altında yüksek sıcaklık uygulanmadan uzaklaştırılmaktadır. Vakum altında pişirilen ürünün sıcaklığı 55–60 °C olduğundan bu ürünlerin doluma gelmeden ısıtılarak 85–88 °C' ye getirilmesi ve daha sonra hemen dolumunun yapılması sağlanmalıdır.pişrme sistemi kızgın yağlı,buharlı veya elektrikli yapılabilir.
×
MODEL KAPASİTE MOTOR GÜCÜ
UHTR-001 300 Kg
1000 Kg
1500 Kg
2000 Kg
7 KW -15 KW
YENİLİKLERDEN HABERDAR OL